Search problem

General Site feedback and Issues/questions

Moderator: Larry Jowdy

Search problem

Postby gtwatson » Wed Mar 30, 2005 9:12 pm

I was doing a search for posts and looking for a particular author. I can pull up the posts from the first page of results, but when I try to go to the next page, or any other page than the first, there is a message that there were no posts that met the search criteria.

Of course now that I posted this, I went back and tried to see my posts and it worked like it should, but trust me it was not behaving right before.
:(
I swear it was broken before.
User avatar
gtwatson
Old Timer
Old Timer
 
Posts: 756
Joined: Sat Jul 12, 2003 11:00 pm
Location: Houston, Texas

Search Problem

Postby bathspyder » Sat Dec 09, 2006 7:27 am

I am having exactly the same problem pulling up search results.

Do we have an intermittent problem in the system?
bathspyder
Member
Member
 
Posts: 218
Joined: Tue May 17, 2005 3:22 am
Location: Bath, UK

Postby exboyracer » Sat Dec 09, 2006 8:16 am

I have never been able to see mor than the first page.
exboyracer
Old Timer
Old Timer
 
Posts: 1074
Joined: Sat Apr 02, 2005 7:36 pm

Postby Dave Avery » Sat Dec 09, 2006 9:33 am

Hmm... if you go into search, you can find by an author, works great. The part that doesn't seem to work properly is if you go to someone's profile and do a \"find all posts by this user\". This is the board itself, not my code, but I'll see if I can fix it. Thanks for posting this.
David Avery
09 Porsche 911 TT Cab | 08 BMW 135i DD visit my e-business company
User avatar
Dave Avery
Site Admin/Owner
Site Admin/Owner
 
Posts: 1095
Joined: Fri Feb 25, 2000 12:00 am

Search problem

Postby bathspyder » Sat Dec 09, 2006 12:07 pm

For me this happens when I search on a topic.

Ron
bathspyder
Member
Member
 
Posts: 218
Joined: Tue May 17, 2005 3:22 am
Location: Bath, UK


Return to Site Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests