Add/change Location?

General Site feedback and Issues/questions

Moderator: Larry Jowdy

Postby RS-60 mark » Sat Apr 28, 2007 10:41 pm

Ralph, Harry, I'll post something on Events. I'm thinking Saturday the 12th (two weeks). I'll ask what Arch is up to tomorrow when we meet up.
Like Barry mentioned above, the stretch between Tomales and Point Reyes Station is popular with the knee draggers and other sporty 4-wheelers. Altogether, I'm sure you'll find the whole route is a great drive.

Mark
User avatar
RS-60 mark
$$Donating Member$$
$$Donating Member$$
 
Posts: 2939
Joined: Wed Jan 23, 2002 12:00 am
Location: Windsor, California

Postby WM550spyder » Tue Sep 18, 2007 7:28 am

I want to put down my location but i can't. When i click the profile button there is no option to fill inn my location. I'm from Rotterdam, The Netherlands.
User avatar
WM550spyder
Member
Member
 
Posts: 76
Joined: Tue Sep 18, 2007 3:01 am
Location: The Hague, The Netherlands

Postby Guy_spyder550 » Tue Sep 18, 2007 11:59 am

Have you clicked on the \"Profile\" button at the top of the screen?

There should be a Profile Information section once the page opens, you can put your location in there :)
Guy_spyder550
$$Donating Member$$
$$Donating Member$$
 
Posts: 1516
Joined: Sat Jul 17, 2004 1:10 pm
Location: Hampshire UK

Postby WM550spyder » Wed Sep 19, 2007 12:08 am

I did click on the profile button but according to the administrator you have to post at least 10 times before you can fill in this additional information.
User avatar
WM550spyder
Member
Member
 
Posts: 76
Joined: Tue Sep 18, 2007 3:01 am
Location: The Hague, The Netherlands

Previous

Return to Site Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron